Portfolio

Kleurrijk, Liefdevol, Natuurlijk & Contrastrijk.
Vier woorden die mijn werk omschrijven, ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen
maar jullie kunnen beter zelf kijken.

Reviews

"Chantal is een ontzettend leuke vrouw. Ze denkt goed met je mee en staat voor al je ideen open. Ze is heel punctueel en komt haar afspraken na. Het was heel leuk om haar erbij te hebben op onze grote dag! Een aanrader!!"

- Marie-José -

"Op onze bruiloft heeft Chantal de foto's gemaakt. De foto's zijn geweldig! Op de dag zelf was Chantal heel behulpzaam en vaak merkte we niet eens dat ze bezig was om foto's te maken. Fijn om met haar dingen door te spreken en leuk om de reportage te doen! We beraden Fotografie Chantal van harte aan!"- Maartje & Aldwin -

"Wat is Chantal fijn als fotograaf. Bij de loveshoot hadden wij al meteen een klik en binnen no time hadden wij alle foto's al binnen. Wij hebben Chantal gelijk gevraagd voor de bruiloft, dit was een goede keuze.

Net onze foto's binnen gehad (erg snel!) en wat is het leuk aangeleverd in een mooie houten kist en wat zijn de foto's mooi.

Nagenieten! Chantal bevelen wij zeker aan."
- Jessica -

"Heel erg bedankt voor de onwijze mooie foto’s, Chantal! Het zijn allemaal ontspannen foto’s. Niet geposeerd, scherp, origineel en grappig. En in kleur en zwart wit. 


Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad Chantal zeker aan!"

- Lisette -

"Chantal is een hele fijne fotograaf! Ze is aanwezig, maar je merkt het bijna niet. Wij hadden eerst een proefshoot zodat we vast konden kennis maken en kijken of haar stijl ons beviel. Het klikte gelijk en we hadden er gelijk een goed gevoel over! Ter voorbereiding op de bruiloft heeft Chantal een pinterestbord aangemaakt, waar we foto's konden opslaan. Zo wist ze precies wat we leuk vonden en kon ze dit ook gebruiken tijden bijvoorbeeld groepsfoto's. Voor de prijs die je betaald krijg je hele mooie professionele foto's die mooi zijn bewerkt. Alle foto's krijg je in kleur en zwart-wit. We zouden Chantal zeker aanraden!"- Eline -

"Chantal heeft super mooie foto's gemaakt. Vanaf ons eerste contact is alles erg soepel verlopen. Chantal reageert snel en is erg flexibel. Tijdens de kennismaking doet Chantal al een mini-fotoshoot waar we al snel op ons gemak waren. De foto's van de bruiloft zijn dan ook erg mooi geworden en ook over de fotoshoot achteraf zijn we erg enthousiast. Prijs-kwaliteit valt niets over te zeggen. Chantal bedankt voor de mega-mooie foto's!"

- Sophie -

"Chantal heeft een prachtige reportage gemaakt van onze trouwdag. Bij de "love shoot" wist ze ons meteen op ons gemak te stellen, waardoor we snel vertrouwen kregen in haar als fotograaf.

Tijdens de dag zelf was ze aanwezig op een prettige manier: ze wist de juiste momenten vast te leggen, maar trad daarbij nooit op de voorgrond. 

De wijze waarop Chantal omging met de nabewerking van de foto's en het samenstellen van het album was voor ons bijzonder aangenaam."

- Hans -

"We zijn zeer tevreden met Chantal! Ze begreep onze wensen goed en de proefshoot was fijn omdat je dan kunt zien of de stijl bevalt. Op de dag zelf heb ik Chantal weinig gezien, jammer want het is een lieve meid, maar juist ook goed want als fotograaf krijg je de beste foto's als je 'onzichtbaar' bent."- Eva -

“Ik wil je graag nog even persoonlijk bedanken voor je aanwezigheid afgelopen zaterdag.

Het is zo fijn dat iemand gewoon let op de leuke momenten en dat wij zelf konden genieten. En dat hebben we zeker gedaan!”- Nanda -

“Wat een ontzettend mooie foto’s! Je hebt geweldig werk geleverd. Echt leuk om zo nog even na te kunnen genieten!”

- Lisa -

“Ze was op de juiste momenten op de juiste plek voor een foto. Wij zijn erg blij dat Chantal erbij was op onze dag”- Rob -

“Ik heb Chantal leren kennen via een styled shoot, ze is professioneel, vriendelijk en weet precies wat ze wilt. Daardoor maakt ze prachtige foto's! Zeker een aanrader!”


- Loes -

"Chantal heeft prachtige foto's gemaakt van onze Nederlandse trouwdag; met veel oog voor details en onze wensen, de foto's geven een prachtig beeld van de dag en laten de sfeer heel mooi zien. Het was erg prettig om met Chantal te werken, vooral haar speelse manier van werken trok ons erg aan! Hartelijk dank Chantal! "- Paula & Jeff -

"Wij hadden Chantal gevraagd om onze feestavond vast te leggen en dat heeft ze ontzettend goed gedaan. Ze weet de leuke, onbewaakte momenten op camera vast te leggen zonder dat je het zelf door hebt en zonder dat de gasten zich te veel op de fotograaf focussen. De foto's geven daardoor een goed beeld van de sfeer van het feest. Chantal heeft tijdens haar werk ook goed rekening gehouden met onze wensen (een extra outfit die ik graag op de foto wilde, mooie foto's van het bruidspaar maken voordat de gasten binnenkwamen). Wij zijn heel tevreden met het resultaat en raden Chantal zeker aan!"- Renée -

"Na lang afspeuren van internet, het lastig vallen van vrienden en familie, kwamen wij uit bij Chantal. En wat zijn wij blij met het resultaat.


Het begon allemaal met een eerste ontmoeting... Want tja, straks gun je het elkaar niet. Nadat we dit obstakel hadden overwonnen, onder het genot van een lekker glas wijn, gingen we over op de orde van de dag. Want ja, voor niks komt de zon op, en daar blijft het ook wel bij. 


De prijs viel ons mee, goedkoop is anders dat snappen wij ook, maar om nou de hele dag wegwerp camera's te gebruiken is ook weer zo wat. En je wilt toch dat een van je mooiste dagen van je leven goed word vast gelegd. Dus toen we tot de conclusie waren gekomen dat chantal onze top fotograaf zou worden. Mochten we onze love shoot doen.


De love shoot is ideaal. Je maakt vast kennis met haar manier van fotograferen, en ten tweede zijn ze ideaal om op je trouwkaart te zetten. Je weet dus nu wat je van elkaar kunt verwachten.


Dan de dag zelf. We hadden gevraagd of ze zich zo onzichtbaar mogelijk kon bewegen. We wilden geen statische foto's. Het mocht allemaal lekker los. Want volgens ons krijg je dan de meest spontane foto's. En wat denk je... we hebben haar de hele dag niet gezien of gehoord. Behalve dan even tijdens de familie foto's (prachtige foto's btw) en het afscheid.


Dan de foto's zelf. Een woord... prachtig. En ook snel. De volgende dag had ze al een aantal foto's die wij alvast konden delen. Maar de rest van de foto's volgende al snel. (Binnen 4 weken)."

- Stefan -

"We want to thank you for the nice pictures and the smooth way of working with you. You were correct in our first call that we hardly noticed you there.

 

Thank you for being part of our special day!"- Jeroen & Shirley -

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/13484/fotografie-chantal

Home               Portfolio & Reviews               Prijzen               Over mij & Werkwijze               Contact